Галерија

Посета на вицепремиерот Владимир Пешевски на Индустриската Зона Жабени

 

Посета на премиерот Никола Груевски на Индустриската Зона Жабени

Започнување со градба Кромберг и Шуберт

 

Почеток на изградба на Индустриската Зона Жабени